Werken en leren bij Lindeloof


Bij Lindeloof bieden we jou de unieke kans om te werken en te leren tegelijk. We zijn een erkend leerbedrijf en beschikken over ervaren leermeesters die jou begeleiden in je ontwikkeling. Of je nu een student bent in de beroepsbegeleidende leerweg (BBL-MBO) of een duale of deeltijd (HBO) opleiding volgt, wij hebben de juiste mogelijkheden voor jou.

Opleidingsmogelijkheden

  • Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL-MBO): Werk en leer tegelijk in de praktijk. Bij Lindeloof combineer je je baan met één dag per week lessen bij een ROC of AOC.
  • Duaal of Deeltijd (HBO): Werk naast je studie en pas direct de theorie toe in de praktijk.

Geen Opleiding, Toch Ervaring Opdoen?

Dat kan! Bij Lindeloof bieden we maatwerk voor iedereen die wil leren en werken. Heb je moeite met het vinden van werk of heb je een afstand tot de arbeidsmarkt? Ook dan hebben wij mogelijk een plek voor jou.

Waarom kiezen voor Lindeloof?

  • Erkend Leerbedrijf: Als erkend leerbedrijf bieden we werkplekken voor degenen die liever in de praktijk leren dan alleen uit boeken.
  • Begeleiding door Leermeesters: Onze ervaren leermeesters begeleiden je bij elke stap van je ontwikkeling.
  • Maatwerk Oplossingen: We bieden oplossingen op maat voor iedereen die wil leren en werken, ongeacht je achtergrond of ervaring.

Interesse?

Ben je klaar om te leren terwijl je werkt? Neem dan contact met ons op! Wij bespreken graag de mogelijkheden en helpen je de perfecte werk- en leerplek te vinden die aansluit bij jouw ambities.