Nieuws

Juni 2024

Bedrijvenvoorlichtingsdag Yuverta Brielle

Onze Sam heeft vandaag op Yuverta aan jongeren op een leuke en boeiende manier laten zien wat een leuk en boeiend vakgebied wij werkzaam zijn en wat Lindeloof B.V. als werkgever kan bieden. Ook interesse om buiten te werken, iets moois en betekenisvol te maken in de openbare ruimte of industrie? Neem eens contact met ons op wat we voor je kunnen betekenen! Wij kunnen je stageplekken bieden of een vast dienstverband met een leuk salaris 😃#werkenbijLindeloof

Lees meer »

Weer een mooie dag op Katendrecht!

De keerlus bij de Rechthuislaan is helemaal gereed en opengesteld.Momenteel wordt de middenberm van de Brede Hilledijk netjes ingericht.🌿Langs de Maashavenkade Noord zijn we plantenbakken aan het realiseren, lijngoten aan het zetten en begonnen met de keienbestrating.

Lees meer »

Asfalteren vakantiepark Zuytland Buiten

Nadat er afgelopen periode hard is gewerkt om alles af te krijgen, is gisteren het laatste deel van de rijbanen geasfalteerd door onze partner Versluys Groep. 👷‍♂️ Het vakantiepark ‘Zuytland Buiten’ in Simonshaven bestaande uit 4 eilanden met circa 200 vrijstaande woningen, waar we met tussenpozen al sinds 2005 werkzaamheden mogen uitvoeren is nu bijna afgerond! 🏘 Komende periode wordt er nog een aantal lichtmasten en leuningen aangebracht. Dan wordt vervolgens de laatste dam met bouwweg verwijderd en afgewerkt.Het recreëren kan gelukkig worden voortgezet komende zomer!☀

Lees meer »
Mei 2024

Ondertekening raamovereenkomst Onderhoud Rioolstelsel Voorne aan Zee

Gisterenmiddag hebben Roland Martinus van Lindeloof B.V. en Rainco van Egmond van de Gemeente Voorne aan Zee de officiële ondertekeningen gezet onder het raamcontract "Onderhoud Rioolstelsel Voorne aan Zee." ✍ Wij, Lindeloof, zijn vereerd om als hoofdaannemer dit contract te mogen uitvoeren, in nauwe samenwerking met onze partners MJ Oomen Moerdijk en Rions Riooltechniek Zoetermeer. Samen zullen wij zorg dragen voor het beheer en onderhoud van de rioolstelsels in Voorne aan Zee, inclusief de calamiteitendienst.Wij kijken uit naar een succesvolle en betekenisvolle samenwerking!

Lees meer »
April 2024

Lindeloof Services, uw garantie voor brandveiligheid en kwaliteitsonderhoud

Lindeloof Services zorgt voor een (brand)veilige leef- en werkomgeving binnen de poorten van de industrie. We leggen aan, inspecteren, testen en onderhouden uw blusleidingen en bijbehorend equipment professioneel en vakkundig.Bij Lindeloof Services zijn al uw leidingen in goede handen, ondergronds en bovengronds. Uw equipment goed aangelegd en onderhouden? Bij Lindeloof Services is dit in goede handen!

Lees meer »