Lindeloof B.V. werkt vakkundig met een sociaal hart

Aannemersbedrijf Lindeloof B.V. organiseert een vrolijke opening. Kinderen zijn blij en vieren dit met ballonnen.

Lindeloof B.V. is een veelzijdig bedrijf dat zich bezig houdt met civieltechnische activiteiten voor overheidsinstanties, bedrijven en de industriële sector. Met het hoofdkantoor in Hellevoetsluis en twee teams in Rotterdam en Etten-Leur bedient Lindeloof haar opdrachtgevers in Zuid en Midden Nederland d.m.v. korte, duidelijke en snelle communicatielijnen. Het bedrijf heeft al sinds de oprichting in 1974 een ruime ervaring opgedaan in ambachtelijk werk en complexe infrastructurele werken. 

Tegenwoordig bedient het aannemersbedrijf samen met haar zusterbedrijven Lindeloof-Services (industrie) en Vibor (openbare ruimte). Door ervaringen en expertise te delen weet Lindeloof op die manier de opdrachtgever te ontzorgen.

Speerpunt: Lindeloof ontzorgt

Lindeloof B.V. is meer dan een “aannemer“ en neemt graag de zorg uithanden van de opdrachtgever. Wij denken als partner actief met de opdrachtgever mee in infrastructurele oplossingen, waarin duurzaamheid, sociaal maatschappelijk, integraal projectmanagement en vakbekwaamheid de basisthema’s zijn. In het huidige klimaat zijn er ontelbaar veel zaken waar je tijdens de uitvoering van een project rekening mee moet houden, zoals bijvoorbeeld veiligheid en milieu normen. Wij snappen wij dat u het druk genoeg heeft om geen expert op dit gebied te willen worden. Daarom zorgen wij dat die kennis bij ons in huis is en kunt u zich op uw eigen core buissnees blijven focussen. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken of uw project of bedrijventerrein zich aan de wetgeving houdt. Door onze ambitie om uw zorg weg te nemen blijven wij als organisatie continu in beweging om onszelf te ontwikkelen en op de hoogte te blijven van wat er speelt. Hierdoor komt er niemand voor onverwachte situaties te staan en kunnen projecten vlekkeloos verlopen. Mochten er zich toch onregelmatigheden voor komen, dan denkt Lindeloof actief met u mee.

"Sinds 1974 een ruime ervaring in ambachtelijk werk en complexe infrastructurele werken"

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Aannemersbedrijf Lindeloof B.V.

Aannemersbedrijf Lindeloof B.V.
Chr. Huygensweg 31
3225 LD  Hellevoetsluis
KvK: 
24234014
BTW: NL006224908B01

T: 0181 331050
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
www.lindeloof-services.nl


Certificaat Normec BRL 7000

Powered by