Rioolvernieuwing St. Willebrord

 • Maart 2018

  Vanaf 5 maart zijn we gestart met het vervangen van een diep gelegen verzamelriool en infiltratieriool in de Rozenstraat. We starten in het 1e gedeelte tussen de Dahliastraat en de Boterbloemstraat. Dit werkvak zal volledig afgesloten zijn voor doorgaand verkeer.

  26 Maart pakken we door met de rioleringwerkzaamheden in het 2e gedeelte vanaf de Boterbloemstraat naar de Margrietstraat. Dit werkvak zal ook volledig afgesloten zijn voor doorgaand verkeer.

  Het 1e gedeelte tussen Dahliastraat en de Boterbloemstraat zal gelijktijdig worden verhard met bestrating.

 • Februari 2018

  De Kamperfoeliestraat en de Boterbloemstraat zijn voorzien van een nieuw gescheiden riool. De verhardingen van trottoir en rijweg zijn in de Kamperfoeliestraat weer aangebracht. Door de vorstperiode hebben we enige vertraging ondervonden met de bestrating van de Boterbloemstraat.

 • Januari 2018

  We zijn het nieuwe jaar begonnen met het opbreken van de Korenbloemstraat vanaf de kruising met de Jasmijnstraat tot de kruising Kamperfoeliestraat om ook dit gedeelte van het project te voorzien van nieuw riool en de verhardingen te herbestraten.

  Momenteel zijn we bezig in het vervolgende deel van de Korenbloemstraat tot aan de kruising Dahliastraat met het hertegelen van het trottoir en het herstraten van de rijweg. Hier wordt het riool niet vervangen. Ook is inmiddels de Kamperfoeliestraat tot aan de Rozenstraat opgebroken en zijn we hier het riool aan het vernieuwen.

  Vanaf 5 februari zullen we hier de banden herstellen en nieuwe kolken plaatsen om vervolgens de loopstroken te hertegelen en de rijweg te voorzien van nieuwe klinkers. Ook starten we dan met het opbreken van het laatste gedeelte van de Boterbloemstraat (doodlopend gedeelte vanaf de Rozenstraat) voor het vernieuwen van het riool.

  Als we vooruitkijkend tot aan de kruising met de Rozenstraat zijn aangekomen met de werkzaamheden is de Rozenstraat aan de beurt vanaf Dahliastraat naar de Boterbloemstraat met riolering en herinrichting. Hierna is het stuk Rozenstraat vanaf Boterbloemstraat tot de Margrietstraat aan de beurt.

 • December 2017

  Tot aan de kerstsluiting zijn we in de Korenbloemstraat vanaf de Vijverstraat tot de kruising met de Jasmijnstraat bezig geweest met het aanbrengen van hemelwater- en vuilwaterriool en het herstraten van trottoir en rijweg. In de Jasmijnstraat zijn nieuwe klinkers aangebracht.

 • November 2017

  Inmiddels zijn het riool- en straatwerk aan de Boterbloemstraat vanaf de kruising Tulpstraat tot aan de Rozenstraat afgerond.

  Vervolgens zijn we 13 november gestart in de Korenbloemstraat, vanaf de kruising met de Vijverstraat tot aan de kruising met de Jasmijnstraat, te rioleren. Hier wordt momenteel de verhardingen weer aangebracht.

  We gaan de komende weken door met de werkzaamheden in de Jasmijnstraat vanuit de Korenbloemstraat naar de kruising met de Rozenstraat. Dit zal in 2 werkvakken gebeuren om de overlast m.b.t. de bereikbaarheid te beperken.

 • September 2017

  Op maandag 11 september 2017 zal gestart worden met de werkzaamheden op het gedeelte vanaf de kruising Merelstraat tot kruising Zwaluwstraat.

  De werkzaamheden bestaan uit:

  • Het vervangen van de bestaande hoofd riolering en de huisaansluitingen.
  • Het aanbrengen van een nieuw IT riool.
  • Het herstellen van de voetpaden met bestaand materiaal.
  • Het aanbrengen van nieuwe bkk in de rijweg m.u.v de Plato’s.

  Deze werkzaamheden zullen ongeveer 2,5 week duren, waarna we de volgende fase Merelstraat richting Rucphensestraat aanpakken.

  Bewonersbrief

 • Open straatwerk in St. Willebrord waarbij het rioolnet wordt aangepakt
 • Weggehaald straatwerk waardoor de zandlaag zichtbaar is.
 • Vernieuwd straatwerk in St. Willebrord na de rioolvernieuwing
  Graafmachine die het rioolnet open legt
  St. Willebrord waar het rioolnet wordt vernieuwd

  "Sinds 1974 een ruime ervaring in ambachtelijk werk en complexe infrastructurele werken"

  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer

  Aannemersbedrijf Lindeloof B.V.

  Aannemersbedrijf Lindeloof B.V.
  Chr. Huygensweg 31
  3225 LD  Hellevoetsluis
  KvK: 
  24234014
  BTW: NL006224908B01

  T: 0181 331050
  E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Algemene Voorwaarden
  Privacyverklaring
  www.lindeloof-services.nl


  Certificaat Normec BRL 7000

  Powered by