IJsbaan Brouwershaven

 • 20 maart 2018

  De werkzaamheden zijn gestart voor het project "rioolvervanging van de ijsbaan." In de komende weken wordt het riool vervangen en wordt het gebied opnieuw ingericht met nieuwe bomen en beplanting.

 • Maart 2018

  Allereerst worden de bomen binnen de projectgrenzen gerooid. Het betreft de bomen langs de IJsbaan aan de kant van de Poortdijkstraat. Alle onderbeplanting tussen deze bomen worden tegelijkertijd verwijderd. Wanneer de bomen zijn gerooid, worden de rioolwerkzaamheden gerealiseerd.

  De bestaande huisaansluitingen, welke aangesloten zitten op het oude riool, zullen tot de erfgrens worden vernieuwd en overgezet op het nieuwe riool. De rioolafvoer van uw woning zal tijdens de werkzaamheden altijd gewaarborgd blijven. De bewoners van de aangrenzende woningen hoeven tijdens de werkzaamheden niet thuis te zijn.

  Voor de nieuwe situatie is een groenplan gemaakt. Het tijdstip van de beplanting is afhankelijk van het weer.

 • September 2017

  Dinsdag 19 september jl. is er een bewonersoverleg geweest voor de aanleg van de riolering aan de Poortdijkstraat te Brouwershaven. Deze riolering wordt vervangen en het ontwerp is hier gepresenteerd. Een aantal bomen wordt hiervoor gerooid. De planning is om in november 2017 te starten met de werkzaamheden, wat ± 5/6 weken zal duren.
  Per 1 december sluit het hek bij de ijsbaan en dan kan Koning winter zijn best doen om de ijsbaan dit winterseizoen in gebruik te nemen.

  Contact:
  Voor meer informatie en toelichting over de werkzaamheden aan de rioolwerkzaamheden kunt u contact opnemen met onze omgevingsmanager Jurgen van Egmond. Uiteraard mag u ook al onze collega’s buiten op straat aanspreken!

  Contactgegevens - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Algemene telefoonnummer: 0181-331050
  Mobiele telefoonnummer: 06-21630080

Boomstammen die verwijderd worden en zijn door een graafmachine

"Sinds 1974 een ruime ervaring in ambachtelijk werk en complexe infrastructurele werken"

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Aannemersbedrijf Lindeloof B.V.

Aannemersbedrijf Lindeloof B.V.
Chr. Huygensweg 31
3225 LD  Hellevoetsluis
KvK: 
24234014
BTW: NL006224908B01

T: 0181 331050
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
www.lindeloof-services.nl


Certificaat Normec BRL 7000

Powered by