Project ‘Herinrichting Scheldestraat’

 • Eind april 2018

  Deze week draaien we het asfalt in de Scheldestraat. Wanneer de trottoirs zijn vervangen en de belijning is aangebracht, gaat de weg volgende week weer open! De beplanting brengen we in het najaar aan!

 • April 2018

  De nieuwe contouren van de Scheldestraat zijn al zichtbaar. De onderbreking van de rechtstand door middel van een slinger in de rijbaan zal de snelheid van het verkeer verminderen waardoor de veiligheid op de Scheldestraat bevordert.

 • Maart 2018

  In Zierikzee zijn we momenteel bezig met de herinrichting van de Scheldestraat tussen het recent door ons vernieuwde toeristische Parkeerterrein en de Grevelingenstraat. In de voorheen rechte rijbaan worden een aantal slingers gemaakt om een meer vriendelijke uitstraling te bereiken en de snelheid wat te beperken. Verder worden een aantal parkeerplaatsen vervangen door beplanting. Vorige week is de bestaande weg opgebroken en deze week is de fundering vervangen en uitgebreid. De komende weken leggen we de nieuwe kantopsluitingen en asfaltverharding aan.

  Voetgangers passeren nu het werk via een van de trottoirs en ‘de Borrendamme’ en ‘Burgzicht’ zijn via een platenbaan vanaf het Parkeerterrein bereikbaar voor auto’s. De trottoirs worden opvolgend ook vervangen, waarna de nieuwe beplanting in het najaar wordt aangelegd.

 • Het project

  In 2018 wordt de Scheldestraat vanaf de inrit tot aan de kruising met de Grevelingenstraat opnieuw ingericht. De bestaande asfaltverharding is versleten en wordt vervangen. De herinrichting kenmerkt zich door veranderingen om de snelheid uit het verkeer te halen en de veiligheid te verbeteren. Voorbeelden hiervan zijn de verlegging van de wegas, een drempel ter hoogte van de inrit bij Borrendamme en de markering “SCHOOLZONE” voor de ingang van OBS ’t Kofschip. In het nieuwe ontwerp zijn alle materialen nieuw en worden er nieuwe bomen en beplanting geplant in de nieuwe plantvakken.

  Uitvoering & Bereikbaarheid:
  Op 5 maart 2018 rooiden we de te verwijderen bomen en plantvakke. Vanaf half maart 2018 wordt de Scheldestraat afgesloten voor doorgaand verkeer voor een periode van 10 weken. In deze 10 weken wordt de gehele rijbaan vervangen. Dit doen we in twee fasen. De bereikbaarheid per voertuig van Borrendamme zal te allen tijde worden gegarandeerd. Alle panden zijn gedurende de werkzaamheden altijd te voet bereikbaar.

"Sinds 1974 een ruime ervaring in ambachtelijk werk en complexe infrastructurele werken"

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Aannemersbedrijf Lindeloof B.V.

Aannemersbedrijf Lindeloof B.V.
Chr. Huygensweg 31
3225 LD  Hellevoetsluis
KvK: 
24234014
BTW: NL006224908B01

T: 0181 331050
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
www.lindeloof-services.nl


Certificaat Normec BRL 7000

Powered by