Reconstructie Voorstraat Stellendam

Stellendam is een van de dorpskernen van de Gemeente Goeree Overflakkee. De werkzaamheden zijn in Voorstraat uitgevoerd, de hoofdweg van Stellendam. Aan deze hoofdweg zijn naast woonhuizen, ook winkels en een bank gelegen. Voor het behoud van de bereikbaarheid is deze hoofdweg gefaseerd uitgevoerd.

Authentiek

De oude elementenverharding is verwijderd en vervangen door authentieke bestratingselementen. De parkeertvakken zijn specifiek uitgevoerd met natuurstenen keien, waardoor de parkeerplaatsen duidelijk zichtbaar zijn (onderscheid tussen rijbaan en parkeergelegenheid). Op deze wijze is het authentieke dorpskarakter versterkt!

Veiligheid

Voor de verkeersveiligheid te versterken zijn de kruisingsvlakken voorzien van attentiepunten in de vorm van 'punaises'. Daarnaast zijn extra verkeersremmende maatregelen getroffen, te weten wegversmallingen, die zich aanpassen aan het gewenst authentieke straatbeeld.

Drainage

Specfiek voor het verminderen van de overlast van de hoge grondwaterstand is drainage aangelegd; een infiltratiesysteem dat grondwater toelaat en vervolgens afvoert.

Met deze reconstructie zijn bewoners zeer tevreden over het bereikt resultaat: droge kelders en mooi authentiek straatbeeld!

"Sinds 1974 een ruime ervaring in ambachtelijk werk en complexe infrastructurele werken"

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Aannemersbedrijf Lindeloof B.V.

Aannemersbedrijf Lindeloof B.V.
Chr. Huygensweg 31
3225 LD  Hellevoetsluis
KvK: 
24234014
BTW: NL006224908B01

T: 0181 331050
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
www.lindeloof-services.nl


Certificaat Normec BRL 7000

Powered by