Bloemen & planten in buurt Hsluis

 • Maart 2018

  6 maart zijn we begonnen aan de herinrichting van het plein voor de Westpuntflat.

  Tijdens de vorstperiode hebben we gelukkig doorgang kunnen vinden met het grondwerk en de fundering voor het geasfalteerde wandelpad die tussen en langs de flats komt te lopen.

 • Februari 2018

  Het plein voor de Landzichtflat is opnieuw ingericht en voorzien van nieuwe bestrating.

 • Januari 2018

  Na de kerst zijn we begonnen met de herinrichting van het plein voor de Molenzichtflat. De werkzaamheden hieraan zullen eind volgende week zijn afgerond waarna we komende weken vervolgen met de Landzichtflat en Westpuntflat.

  Het aanbrengen van groenvoorzieningen voor de flats moet nog worden ingepland. Momenteel is de grond nog te nat en verzadigd voor aanleg van groen door de vele regen van afgelopen tijd.

  Vanaf half januari zijn alle nieuwe drempels in de Bloemen en Plantenbuurt aangelegd ter bevordering van de 30km zone. In het laagbouw gedeelte van de woonwijk worden momenteel de trottoirs en voetpaden opnieuw bestraat.

 • December 2017

  Tot aan de kerstreces hebben we de verharding voor de Panoramaflat aangepakt.
  Tegelijk is de rijweg van de Egelantier nieuw aangebracht tot aan de Gentiaan.

 • November 2017

  De werkzaamheden aan het plein voor de Lagelandflat zijn afgerond. Week 46 zijn we begonnen met de herinrichting van het parkeerterrein voor de Polderzichtflat. In de Distelstraat zijn we gestart met de aanleg van drempels. De drempel in de kruising Bremstraat-Distelstraat is inmiddels gereed.

   

  Zaterdag 24 november zal de buurtscommissie i.s.m. buurtbewoners een vervolg geven aan de aanplanting van de Vlindertuin naast het buurthuis Ons Midden.

  Bezoek ook eens de Facebookpagina van buurthuis Ons Midden!

 • Oktober 2017

  Inmiddels is de vlindertuin op een groot gedeelte van het groen na gerealiseerd. Voor het aanplanten van groen hebben enkele bewoners zich ingezet tijdens de nationale burendag op 23 september jl.

  Vervolgens zijn we gestart met de reconstructie van de verharding t.h.v. de Lagelandflat. Hiervoor is een tijdelijke afzetting en omleiding ingesteld met een alternatieve parkeerplaats langs de Parnassialaan. De werkzaamheden vorderen en het parkeerterrein voor de Lagelandflat krijgt een mooie overzichtelijke indeling.

  Daarnaast zijn we met een aparte ploeg aan de Bremstraat bezig en hebben we de verhoogde kruising met de Zeekraal net afgerond. De kruising met de Distelstraat gaat nu op de schop hiervoor is een omleiding ingesteld.

  Officiële start door wethouder Van Lith van gemeente

  Hellevoetsluis en Colinda den Dijker van Lindeloof op donderdag 12 oktober:

 • September 2017

  We zijn gestart! Op maandag 11 september zijn wij buiten gestart met het project Buurtaanpak Bloemen- en Plantenbuurt Oost met de aanleg van een vlindertuintje op de hoek van de Bremstraat-Helmstraat (de huidige situatie is nu een grasveldje), in samenwerking met de Gemeente en buurtbewoners.

  Komend half jaar worden in de woonwijk veel aanpassingen verricht, zo wordt de wijk een 30 km. zone en komen er drempels op de Parnassialaan en Helmstraat.
  Bij de flats komen er meer ondergrondse afvalcontainers en parkeerplaatsen en verder wandelpaden, bankjes, afvalbakken en nieuwe beplanting. In de Egelantier zal een hemelwaterriool aangebracht worden met een afvoer op de sloot langs de Parnassialaan.
  Door de gehele wijk zal de verharding van rijweg en voetpaden worden vervangen, herstraat en/of uitgebreid, langs de Parnassialaan komt bijvoorbeeld een nieuw geasfalteerd voetpad te lopen.

  Vanaf 18 september zullen wij beginnen met de reconstructie van de wegverharding aan de Zeekraal ter hoogte van huisnummer 1 t/m 17 de werkzaamheden zullen circa twee weken duren. Omwonende hebben wij hierover geïnformeerd middels een bewonersbrief.

  Om u op de hoogte te blijven houden van informatie en de ontwikkelingen binnen het projectgebied wordt deze pagina regelmatig geüpdate.

  Kijkt u ook eens op:

  www.hellevoetsluis.nl/Inwoners/WONEN_EN_LEEFOMGEVING/In_de_wijk/Buurtaanpak/Lopende_projecten/
  Buurtaanpak_Bloemen_en_Plantenbuurt_Oost

  www.facebook.com/bcbhellevoetsluis/posts/1775040959441581

"Sinds 1974 een ruime ervaring in ambachtelijk werk en complexe infrastructurele werken"

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Aannemersbedrijf Lindeloof B.V.

Aannemersbedrijf Lindeloof B.V.
Chr. Huygensweg 31
3225 LD  Hellevoetsluis
KvK: 
24234014
BTW: NL006224908B01

T: 0181 331050
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
www.lindeloof-services.nl


Certificaat Normec BRL 7000

Powered by