Nieuwe Vesting Hellevoetsluis

Vorig jaar is door middel van een feestelijke start op de bouwplaats van De Nieuwe Vesting een begin gemaakt met de bouwactiviteiten. Deze bouwactiviteiten vinden plaats in de Molshoek, het voormalige bedrijfsterrein van Van der Ban in Hellevoetsluis.

  • Bij de 2e fase van de aanleg van de Nieuwbouw de Nieuwe Vesting in Hellevoetsluis zijn we recent gestart met de aanleg van de verharding.

  • Eerder

    Start bouwrijp maken Nieuwe Vesting fase 1 was in 2013. De bouw van Fase 1 is in 4 fasen gerealiseerd en fase 1 is in 2016 opgeleverd (rond het 2e appartementengebouw).
    De bouwweg waarover verkeer voor de volgende fasen rijdt wordt later definitief ingericht. Vorig jaar (2016) is ook gestart met het bouwrijp maken van Fase 2A.

Infrastructuur

Lindeloof verzorgt voor het bouwbedrijf de grondwerkzaamheden en de uiteindelijke infrastructurele inrichting: straatwerk, straatmeubilair, watergangen, beplanting en een speelveld.

Innovatief

Samen met de projectontwikkelaar weet Lindeloof met haar innovatieve oplossingen een kwalitatief eindproduct op te leveren.

"Sinds 1974 een ruime ervaring in ambachtelijk werk en complexe infrastructurele werken"

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Aannemersbedrijf Lindeloof B.V.

Aannemersbedrijf Lindeloof B.V.
Chr. Huygensweg 31
3225 LD  Hellevoetsluis
KvK: 
24234014
BTW: NL006224908B01

T: 0181 331050
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
www.lindeloof.nl


Certificaat Normec BRL 7000

Powered by