Plan Kortevliet Dirksland

 • Oktober

  Aan het Kortweegje zijn we momenteel, in nauwe afstemming met de bouw van de woningen, het straatwerk aan aan het leggen op het nieuwbouwplan Kortevliet.

 • November

  De nieuwe 4,5 meter diepe put is geplaatst ten behoeve van het pompgemaal.

 • Eind november

  Hier wordt het nieuwbouwplan Kortevliet is Dirksland bouwrijp gemaakt waarvan 80% van het riool is aangelegd. Vandaag (24 november) wordt een groot deel van de Bouwweg van betongranulaat aangelegd. Volgende week 48 wordt het pompgemaal vervangen en zal er langs het Korteweegje een waterpartij worden gegraven en een duiker worden aangelegd naar de watergang.

 • November

  Er wordt keihard gewerkt om de aansluiting op het riool langs het Korteweegje in Dirksland aan te leggen. Het hoofdriool ligt aan de andere kant van de weg, dus moesten de kabels en leidingen met grote diameters worden gekruist op bijna 3 meter onder het maaiveld. Het verkeer wordt hiervoor omgeleid.

 • Oktober

  Begin deze week zijn we begonnen met het bouwrijp maken van het Plan Kortevliet in Dirksland. Het grondwerk wordt met een GPS aangestuurde kraan uitgevoerd.

  De weg die langs het plan loopt, Het Korteweegje zal, vanaf volgende week dinsdag 31 oktober tot en met naar verwachting vrijdag 3 november, worden afgesloten voor doorgaand verkeer. De rioolaansluiting wordt op de put aan de andere kant van de weg ter hoogte van nr. 34 gemaakt. Het verkeer van en naar de N215 zal door middel van een omleiding via de Staakweg en de Boezemweg worden geleid.

Plan Kortevliet Dirksland riolering
Plan Kortevliet Dirksland vogelvlucht
Plan Kortevliet Dirksland riolering aanleggen

"Sinds 1974 een ruime ervaring in ambachtelijk werk en complexe infrastructurele werken"

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Aannemersbedrijf Lindeloof B.V.

Aannemersbedrijf Lindeloof B.V.
Chr. Huygensweg 31
3225 LD  Hellevoetsluis
KvK: 
24234014
BTW: NL006224908B01

T: 0181 331050
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
www.lindeloof.nl


Certificaat Normec BRL 7000

Powered by