Leerlingenproject ‘jongeren leren het civiele vak’

Gemeente Goeree-Overflakkee en Aannemersbedrijf Lindeloof B.V. uit Hellevoetsluis hebben de handen in een geslagen voor een werk- en leerproject: groeien naar de functie 'allround vakman wegenbouw'. Op vrijdag 1 november 2013 startte het project officieel met een leerlingenploeg van zes jongens.

Garantie

In aanwezigheid van wethouders Frans Tollenaar (Economie, Onderwijs en Werkgelegenheid), Arend-Jan van der Vlugt (Openbare werken) en Lindeloof directeur Albert Martinus ondertekenden zes leerlingen de arbeidsovereenkomst. Na afloop van het project krijgen zij de garantie op een (tijdelijke) baan bij Lindeloof of bij een collega-bedrijf.

Stimuleren

Sociaal maatschappelijke inzet door het stimuleren van arbeidsmarktparticipatie tot een duurzame loopbaan, staat bij beiden partijen hoog op de agenda. Het gaat om jongeren met een WWB-uitkering, een uitkering van het UWV en/of vroegtijdige schoolverlaters.

Samenwerking

De theoretische opleiding vindt plaats in een samenwerkingsverband met Edudelta (vaardigheden voor vakmanschap) en Zadkine (opleiding Infrastructuur). De praktijkervaring en persoonlijke begeleiding met Lindeloof. Gemeente Goeree-Overflakkee heeft concrete straatprojecten toegewezen, waar het geleerde in praktijk kan worden gebracht. Het project heeft een looptijd van drie jaar.

Realisatie

Duurzame opbouw van werkgelegenheid en kwalitatief vakmanschap wordt gerealiseerd. Een voorbeeld voor andere branches dat bijdraagt aan het vergroten van de lokale werkgelegenheid, en mede het sociaal kapitaal!

Wilt u een calamiteit melden of meer informatie over onze calamiteitendienst?

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Aannemersbedrijf Lindeloof B.V.

Aannemersbedrijf Lindeloof B.V.
Chr. Huygensweg 31
3225 LD  Hellevoetsluis
KvK: 
24234014
BTW: NL006224908B01

T: 0181 331050
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
www.lindeloof-services.nl


Certificaat Normec BRL 7000

Powered by