Dorpsstraat St-Willebrord

 • Juni

  De waterleiding is vernieuwd. De belangrijkste opgaven in deze periode waren het bereikbaar houden van de supermarkten Albert Heijn en Dirk v/d Broek voor zowel winkelend publiek als voor de bevoorrading.
  Op verzoek hebben we op het gedeelte vanaf de Pastoor Bastiaansensingel Zuid tot de Sportparkstraat op 3 kruisingen blinde geleide tegels aangebracht.

  Komende periode:
  Op dit moment zijn we bezig met de laatste fase vanaf de Krommestraat tot de kruising Nachtegaalstraat. Naar verwachting zullen deze werkzaamheden nog 4 weken duren. Op maandag 26 juni zal er ter hoogte van de kruising Dorpsstraat met de Gagelrijzen en Smidsstraat een voetgangersoversteekplaats (VOP) komen.

 • Mei

  Laatste fase van het project!

  Planning fase 2

  Bewonersbrief

 • Maart

  Afgelopen weken is er weer hard gewerkt aan de Dorpsstraat. De kruising met de Rucphensestraat is voorzien van een groot natuurstenen vlak van Portugese keien.

  Vanaf deze kruising zijn we richting de Pastoor Bastiaansensingel de reconstructie gaan vervolgen. Vanaf maandag 27 maart zal de kruising Dorpsstraat met de Pastoor Bastiaansensingel Fase 2A op de schop gaan en voor twee weken afgesloten zijn voor verkeer. Het doorgaand verkeer wordt al reeds omgeleid middels de omleidingsroute voor fase 2 van het project. Voor de lokale gebruikers zal een omleidingsroute geplaatst worden die u om de werkzaamheden leidt.

  Middels een bewonersbrief worden omwonenden en ondernemers rond de werkzaamheden op de hoogte gesteld. Ondertussen zijn we ook gestart in fase 2C en fase 2D vanaf de kruising Dorpsstraat met de Rucpensestraat tot net voor de Albert Heijn met het opbreken van de verharding. Hier wordt voor onze werkzaamheden uit een waterleiding vervangen en verlegd door Brabant Water zodat wij komende periode aansluitend onze aandacht kunnen richten op de herinrichting van de openbare ruimte.

  Dinsdag 14 maart was er reden voor een klein feestje: het kunstwerk ‘De Bezembinder’ heeft na een flinke restauratiebeurt ondergaan en een mooi nieuw plekje gekregen. Het werd opnieuw onthuld door de oorspronkelijke makers: wethouder Cees Evers en de enige overgebleven ambachtelijke bezembinder uit de regio. Het bronzen beeld stond jarenlang aan de achterkant van ‘De Vlegter,’ maar staat nu herplaatst aan de Dorpsstraat aan de voorzijde van hetzelfde zorgcomplex, dat ondertussen ‘Heidestede’ heet. Daarnaast heeft het oorlogsmonument ook een cosmetische opfrisbeurt gekregen deze is herplaatst tussen de groenstrook tegen het zorgcomplex.

  Werkzaamheden Dorpsstraat St Willebrord

  "Sinds 1974 een ruime ervaring in ambachtelijk werk en complexe infrastructurele werken"

  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer
  Ongeldige invoer

  Aannemersbedrijf Lindeloof B.V.

  Aannemersbedrijf Lindeloof B.V.
  Chr. Huygensweg 31
  3225 LD  Hellevoetsluis
  KvK: 
  24234014
  BTW: NL006224908B01

  T: 0181 331050
  E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  Algemene Voorwaarden
  Privacyverklaring
  www.lindeloof-services.nl


  Certificaat Normec BRL 7000

  Powered by