Skip to main content

Riool of afvoer reiniging

Heeft het water in het riool of de afvoerleiding geen uitweg meer? Bij een ernstig probleem met een verstopt riool of afvoer kunt u het beste zo snel mogelijk professionele hulp inschakelen. Rioolwater kan nog maar één mogelijke richting op, omhoog. U kunt uw toilet niet meer gebruiken en de afwas kun je het beste even laten staan. Als de afvoerleiding verstopt is, loopt het vuile water natuurlijk niet weg.

Ontstoppen, inspecteren of repareren van uw riolen of afvoeren in Rotterdam en omstreken. Aannemersbedrijf Lindeloof zal uw verstopping snel en vakkundig verwijderen.

Camera inspectie

Om eventuele rioolproblemen op te sporen, kunnen wij met een professionele rioolcamera het riool voor u controleren. Hierdoor krijgen wij een goed inzicht in de staat van uw riool of afvoer. Zo kom je niet in onverwachte situaties terecht die je veel geld kunnen kosten.

Dingen die op de grond moeilijk te zien zijn, kunnen duidelijk worden gezien door het heldere beeld in het riool via de kleurencamera, om vervolgens met de klant te onderhandelen om een ​​oplossing te bieden.

Veel huiseigenaren denken vaak dat rioolonderhoud niet belangrijk is. Daarom raden wij u aan een camera-inspectie uit te voeren voordat u een bestaande woning koopt. Op deze manier kunt u precies weten wat uw positie is met betrekking tot het huis of huis dat u zou kunnen kopen.

Rook inspectie van de leidingen

Zijn er rioolluchtjes of vliegen in uw huis of bedrijf?

Dit is een vervelend probleem en u wilt er zo snel mogelijk vanaf. Door middel van de rookinspectie kunt u controleren of er een lekkage in uw riool zit. Onze rookgenerator wordt via een slang aangesloten op de hoofdleiding. Dan blazen wij dampen in de leiding die niet schadelijk zijn voor uw gezondheid of staat van uw leiding. Door de overdruk worden scheuren, gaten en andere problemen heel duidelijk. Door rook te detecteren, kunnen we het probleem gemakkelijk en snel achterhalen.

Als we een probleem vinden, zullen we in overleg met u gaan kijken naar een passende maatregel.