Herinrichting Kaaistraat- Sint Willebrord

Februari 2020

Binnenkort vervolg herinrichting Kaaistraat.

 • Werkzaamheden aan de Kaaistraat uitgevoerd door Aannemersbedrijf Lindeloof B.V. gevestigd in Hellevoetsluis, Rotterdam en Etten-Leur.
 • Straat in Sint Willebrord
 • Gelegde straat in Sint Willebrord
 • Vernieuwd straatwerk
 • Vernieuwd straatwerk Kaaistraat te Sint Willebrord door Aannemersbedrijf Lindeloof B.V. gevestigd in Hellevoetsluis, Rotterdam en Etten-Leur.
 • Werknemer Aannemersbedrijf Lindeloof B.V. gevestigd in Hellevoetsluis, Rotterdam en Etten-Leur. met een schep in zijn hand
 • Opengebroken straatwerk in Sint Willebrord
 • Weg die machinaal wordt bestraat door Aannemersbedrijf Lindeloof B.V. gevestigd in Hellevoetsluis, Rotterdam en Etten-Leur.
 • Werknemers van Aannemersbedrijf Lindeloof B.V. gevestigd in Hellevoetsluis, Rotterdam en Etten-Leur. die bezig zijn met het aanleggen van de Kaaistraat
 • vernieuwd straatwerk met zand erover
 • Vernieuwd straatwerk door Aannemersbedrijf Lindeloof B.V. gevestigd in Hellevoetsluis, Rotterdam en Etten-Leur. met zand erover

Juli 2019

Fase 2 het 1e gedeelte in de Kaaistraat vanaf de kruising met de Bremstraat tot voorbij de kruising Kaaistraat met de Rozekransstraat en Lindestraat is gereed en opengesteld voor gebruikers.

In de tussentijd is in fase 3A Kaaistraat tussen de kruising  Rozekransstraat en Lindestraat en voor de kruising met de Elzenstraat de verharding opgebroken, hier hebben de nutsbedrijven werkzaamheden verricht aan Kabels & Leidingen.

Wij zullen tot dinsdag 23 juli dit tracé voorzien van een fundering laag van menggranulaat zodat voor de bewoners in dit gedeelte de bereikbaarheid van hun perceel gegarandeerd is.

Vanaf woensdag 24 juli tot 9 augustus staken wij tijdelijk onze werkzaamheden om met het projectteam van een welverdiende zomervakantie te gaan genieten.

Tijdens onze afwezigheid zal de fundering laag indien benodigd worden natgehouden om de stuifvorming te voorkomen.

Na de vakantie gaan we op 12 augustus weer verder in deze fase met het bestraten en inrichten van dit gedeelte.

Juni 2019

Na het aanbrengen van banden, kolken, parkeervakken en de trottoirs wordt de rijloper aangebracht met aan weerszijde een fietssuggestiestrook.

De toegestane snelheid is een grote verandering in de reconstructie van deze weg, ook deze wordt nu visueel gemaakt. Het knapt al aardig op zo!

Na het aanbrengen van het kruisingsvlak Bremstraat met de Kaaistraat zijn we inmiddels in fase 2 van het project, het 1e gedeelte van de Kaaistraat zelf begonnen.

Naar verwachting zijn we in fase 2 ca. 9 weken werkzaam.

Mei 2019

De Bremstraat is volledig opgebroken, aan het begin bij de rotonde is er een groot stuk asfalt weggehaald hier komen later betonstraatstenen voor in de plaats.

Tijdens het opbreken van de rijweg wordt na het ontgraven van zand uit het cunet deze van een puinverharding voorzien, zodat aanwonende bewoners en ondernemers hun perceel kunnen bereiken.

April 2019

Binnenkort starten wij aan het project Reconstructie Kaaistraat in St. Willebrord, de voorbereidingen voor het project zijn in volle gang.  

Lindeloof voert deze werkzaamheden uit en via deze pagina gaan wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Vanaf dinsdag 23 april zal worden gestart met de 1e fase in de Bremstraat (tussen de rotonde bij het BP tankstation en de kruising Bremstraat-Kaaistraat). 

De werkzaamheden in deze 1e fase duren naar verwachting ca. 7 weken.

Gedurende de uitvoering van de werkzaamheden zal er per fase een omleiding ingesteld worden.

Bekijk ook onze voorgenomen doorlooptijd en fasering van het project in onderstaande link.

Project planning en fasering

Dinsdag 23-04-2019 organiseren wij eind van de ochtend als Aannemersbedrijf Lindeloof B.V. i.s.m. de gemeente Rucphen de starthandeling van ons aangenomen project Reconstructie Kaaistraat te Sint Willebrord met wethouder René Lazeroms, omwonenden en belanghebbenden.

(hierbij nog een link van lokale media Internetbode.nl )

Aannemersbedrijf Lindeloof B.V.

Aannemersbedrijf Lindeloof B.V.
Chr. Huygensweg 31
3225 LD  Hellevoetsluis
KvK: 
24234014
BTW: NL006224908B01

T: 0181 331050
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
www.lindeloof.nl


Certificaat Normec BRL 7000

Powered by