De Milieustraat Hellevoetsluis

Aan de Rijksstraatweg op het terrein van het oude gemeentewerf heeft Lindeloof de Milieustraat van Hellevoetsluis vernieuwd. De oorspronkelijke Milieustraat was sterk verouderd, niet meer geschikt voor de grotere toestroom van de gebruikers en voldeed niet meer aan de actuele milieu-normen. Vernieuwing was noodzakelijk voor de groeiende gemeente!

Een 4-tal ontwerpen

Het project is binnen Design & Construct uitgevoerd. Lindeloof heeft hiervoor met haar zusterbedrijf Rond Ruimte, ingenieursadviesbureau, in totaal vier alternatieve ontwerpen gemaakt. Een goede afweging van de voor- en nadelen leidde tot het definitieve ontwerp met de meest geschikte inrichting en de meest passende keuze voor de uiteindelijke locatie.

Juiste keuze

Lindeloof heeft haar unieke kwaliteiten zichtbaar gemaakt door slimme technische oplossingen aan te dragen, en in samenspraak met de opdrachtgever tot de juiste keuze te komen voor een optimaal product. Het product voldoet aan de toestroom voor nu en naar de toekomst, door een hogere omloopsnelheid op het milieustation, vloeistofdichte vloeren (voldoen aan hoogste milieunormen, een doordachte terreinrichting dat de doorstroom bevordert.

Continuiteit

Tijdens de realisatiefase is Lindeloof in staat geweest de bedrijfsactiviteiten van het oude station continituiteit te geven, ook tijdens de sloop van het oude gemeente-depot en de grote saneringsaanpak ter hoogte van de entree. Hiervoor zijn duidelijke omleidingsroutes aangebracht.

Feest

Een feestelijk opening als mooi eindresultaat, waarin omwonenden en de Gemeente Hellevoetsluis hun enthousiasme en tevredenheid hebben geuit. Een grote meerwaarde voor de inwoners van Hellevoetsluis is bereikt!

"Sinds 1974 een ruime ervaring in ambachtelijk werk en complexe infrastructurele werken"

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Aannemersbedrijf Lindeloof B.V.

Aannemersbedrijf Lindeloof B.V.
Chr. Huygensweg 31
3225 LD  Hellevoetsluis
KvK: 
24234014
BTW: NL006224908B01

T: 0181 331050
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
www.lindeloof.nl


Certificaat Normec BRL 7000

Powered by