De Weststraat Nieuwerkerk, Schouwen-Duivenland

Lindeloof heeft samen met de Gemeente Schouwen-Duivenland een integraal projectteam geformeerd voor het pilotproject rioolvervanging Weststraat.

Lean

De basis van deze pilot is gebaseerd op de 'Lean gedachte': een kwalitatief en efficient proces van ontwerp tot en met realisatie mogelijk maken. Met als gewenst resultaat betrokken en tevreden bewoners vanuit een gedragen ontwerp, snellere doorlooptijd van ontwerp naar uitvoering en een hoogwaardige kwaliteit eindproduct!

Riolering

Lindeloof heeft in de Weststraat de huidige hoofdriolering vervangen, de riolering was sterk verouderd en in slechte staat.

Verharding

Ook de verharding is in samenspraak met de Gemeente Schouwen-Duivenland en de bewoners aangepast vanuit een gedragen ontwerp, met als resultaat: verkeerssnelheid beperken (overlast door te hard rijden), beeldkwaliteit groenstrook verhogen (rommelig beeld), verkeersveiligheid versterkt door attentiepunten op de kruisingsvlakken en authentiek straatbeeld dorpskern versterkt door ambachtelijks straatwerk rondom de kerk & nieuwe betonstraatstenen in authentieke stijl in het nieuwere gedeelte van de Weststraat.

Bewonersavond

Voor een goede aanpak van het omgevingsmanagement hebben wij een bewonersavond georganiseerd met als doel: presenteren van het uiteindelijke ontwerp, de aanpak van het projecten in de verschillende fases, en de mogelijkheden voor interactie tijdens een wekelijkse spreekuur. De reacties, die wij hebben ontvangen tijdens de bewonersavond hebben het uiteindelijke ontwerp naar een hoger niveau getiltd 'optimale inpassing in de directe leefomgeving'.

"Sinds 1974 een ruime ervaring in ambachtelijk werk en complexe infrastructurele werken"

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Aannemersbedrijf Lindeloof B.V.

Aannemersbedrijf Lindeloof B.V.
Chr. Huygensweg 31
3225 LD  Hellevoetsluis
KvK: 
24234014
BTW: NL006224908B01

T: 0181 331050
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
www.lindeloof.nl


Certificaat Normec BRL 7000

Powered by