Aannemersbedrijf Hellevoetsluis, Lindeloof B.V.

Bouwteam Flankerende maatregelen Scharendijke

Algemene projectomschrijving

Het project Flankerende maatregelen heeft betrekking op het afwaarderen van een aantal gebiedsontsluitingswegen binnen de bebouwde kom van Scharendijke naar erftoegangswegen. De maximumsnelheid wordt hier teruggebracht van 50 km/uur naar 30 km/uur en het aanvullend treffen van maatregelen omdat in de praktijk ook te kunnen bewerkstelligen. Het betreft hier de Kuijerdamseweg, Elkerzeeseweg en de Boutlaan. Als basis hebben we van de gemeente Schouwen-Duiveland voorlopige ontwerpen gekregen per kruising, die in de bouwteamfase verder uitgewerkt dienen te worden. 

Projectdoelstellingen

De projectdoelstellingen betreft:

  1. Afwaarderen van wegen om snelheidsverlaging te realiseren
  2. Deadline subsidiabele werkzaamheden
  3. Afstemming en geïntegreerde uitvoering van het werk in combinatie met de omgeving / toerisme
  4. Plafondbedrag totale project 1.236.256,-

Bouwteamfase

Met het bouwteam zijn de uitdaging aangegaan om ook dit project tot een succes te maken. De grootste uitdaging is het bereikbaar houden van Scharendijke en de omliggende vakantieparken. Dit omdat we juiste de gebiedsontsluitingswegen moeten aanpassen en hierdoor verkeerstromen op een correcte manier moeten omleiden. De bijkomende uitdaging hierbij was dat in Scharendijke ook nog 2 lopende projecten met haar afsluitingen plaatsvonden. De faseringen en bijbehorende planning zijn zo afgestemd dat in allertijden omliggende panden en vakantieparken bereikbaar waren. 

Vanaf het beschikbare voorlopige ontwerp is het definitieve ontwerp gemaakt met de bijkomende omleidingstekeningen, groenplannen, faseringstekeningen en verlichtingsplan. Op de kruisingen zijn Georetron excellent rood/zwart genuanceerde stenen toegepast. Het uiteindelijke resultaat van de wegen met haar kruisingsvlakken is positief ontvangen in Scharendijke.

Aannemersbedrijf Lindeloof B.V.

Aannemersbedrijf Lindeloof B.V.
Chr. Huygensweg 31
3225 LD  Hellevoetsluis
KvK: 
24234014
BTW: NL006224908B01

T: 0181 331050
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemene Voorwaarden
Privacyverklaring
www.lindeloof.nl


Certificaat Normec BRL 7000

Powered by