Creteprint

Ook bij materiaalkeuze benadert Lindeloof een duurzame denk en werkwijze. Ondermeer wordt gelet op levensduur, onderhoudsvriendelijkheid, milieutechnisch verantwoord, esthetische waardering en een verantwoorde prijs/kwaliteit combinatie! Op basis hiervan hebben hebben wij gekozen voor Creteprint als duurzame toepassing, waarin Lindeloof zich heeft gespecialiseerd.
 
Bewezen product
 
Creteprint is een bestrating die zich al jarenlang heeft bewezen in duurzaamheid. Het is een bestratingsmethode op basis van (gekleurd) beton, waarin patronen zijn aangebracht. Het voordeel van deze ideale soort bestrating is een onderhoudsarme toepassing dat UV- en onkruidbestendig is, en ook gemakkelijk te reinigen. Hiernaast kan Creteprint niet verzakken en is deze vorm van bestrating ook vandalisme bestendig.

Esthetisch

Een esthetisch aantrekkelijke uitstraling van het straatbeeld wordt mogelijk door de beschikbaarheid van vele kleuren, patronen en vormen. Creteprint kan worden gebruikt voor diverse oplossingen in de wegenbouw, te denken aan rotondes, rammelstroken, verkeersgeleiders etc. Maar ook voor terrassen en tuinpaden bij scholen en instellingen.