Rioolvervanging en Herinrichting Jannewekken te Zierikzee

Projectinhoud

Het project "ontwerp en uitvoering Rioolvervanging en Herinrichting Jannewekken te Zierikzee" bestaat uit de straten Jannewekken en gedeelte Touwbaan. De scope van het werk is dat alle verharding word vernieuwd. De inrichting van de straten worden aangepast om een verkeersveiligere situatie te creeren en meer ruimte te geven voor groen. De bestaande verharding wordt vervangen door natuursteen welke beter past bij de binnenstad van Zierikzee. De touwbaan wordt gedeeltelijk voorzien van een nieuwe asfaltlaag incl. verkeersremmende maatregelen.

Voorafgaande aan de verhardingswerkzaamheden wordt een gedeelte van het riool vernieuwd en het overige deel wordt gerelined. Tevens worden de regenafvoeren en kolken op een apart rioolstelsel gekoppeld om wateroverlast in de toekomst te minimaliseren.

Ook de toegang tot de binnenstad via de Jannewekken wordt aangepakt. De huidige duiker wordt getransformeerd tot een mooie duikerbrug met metselwerk.

Het totale project betreft voor ons het ontwerpen en het uitvoeren van de werkzaamheden in Jannewekken te Zierikzee.

Projectplanning (onder voorbehoud)

  • maken ontwerptekeningen;
  • inloopavond 8 oktober 2014;
  • verwerken opmerkingen vanuit de inloopavond;
  • uitvoering werkzaamheden herinrichting (februari 2015 t/m juni 2015);
  • uitvoering duikerbrug ( medio 2015).

Voortgang van de werkzaamheden worden verwerkt in de projectblog. Communicatie omtrend het project wordt verzameld op de communicatiepagina.

Mocht u met betrekking tot de geplande werkzaamheden vragen, suggesties, opmerkingen en klachten hebben. Dan kunt u gebruik maken van onderstaande contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Naam:*
Straatnaam + huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:
Type reactie:*
Notitieveld:*
Upload:
Tik de tekst in:* Captcha

 
 

Laatste nieuws

 
 

Straatmakers gezocht!
20-11-2017