Week 49
De afgelopen week hebben wij op de kruising van de Zamenhofstraat en de Esperantostraat rioleringswerkzaamheden uitgevoerd. Verder zijn we van start gegaan met de bestratingswerkzaamheden op de Loosduinseweg. Deze werkzaamheden continueren wij in week 50 (11 december t/m 15 december).

Vanaf volgende week wijzigt de omleidingsroute in het Energiekwartier. Deze kunt u hier raadplegen.

 

Week 48
De afgelopen week hebben wij aan de kruising Loosduinseweg met de Van Geenstraat het riool aangelegd. Momenteel worden de rioolsleuven aangevuld en egaliseren wij de ondergrond langs de nieuwbouw aan de Loosduinseweg om vervolgens de komende weken de bestrating aan te brengen.

Vanaf dinsdag 5 december (5 december  t/m 8 dec) voeren wij rioleringswerkzaamheden uit op de kruising Esperantostraat met de Zamenhofstraat. Gedurende deze week stellen wij deze omleidingsroute in. Met de omleidingsroute zorgen we dat de wijk bereikbaar blijft voor bewoners, ondernemers en hulpdiensten.

Week 47
Onze vakkundige mannen zijn druk aan het werk met de rioleringswerkzaamheden in het Energiekwartier! De afgelopen week zijn we van start gegaan met onze werkzaamheden op de kruising van de Van Geenstraat en de Loosduinseweg. Deze werkzaamheden zetten wij ook volgende week door.

Met de rioleringswerkzaamheden zorgen we dat de waterhuishouding in het Energiekwartier optimaal functioneert. Om hinder naar de omgeving te beperken werken wij in kleine werkvakken zodat het projectgebied bereikbaar blijft.

Week 46
De afgelopen week zijn wij gestart met onze werkzaamheden aan de Loosduinseweg in het Energiekwartier. We hebben de eerste put geplaatst en het leidingwerk aangebracht. Samen met onze concollega ’s van HABO GWW liggen we goed op schema! Iedere vrijdag is onze omgevingsmanager van 11:00 t/m 12:00 uur aanwezig in onze keet om uw vragen/meldingen in behandeling te nemen. U kunt onze keet vanaf de Van Boecopkade bereiken.

Week 45
In deze week strten wij met onze uitvoeringswerkzaamheden op de Loosduinseweg. In de week van 20 november starten onze werkzaamheden in de Van Geenstraat. Het doorgaand verkeer zal worden omgeleid. Hiervoor zijn er tijdelijke verkeersmaatregelen ingesteld zodat de bereikbaarheid in de buurt gewaarborgd blijft.

Tijdelijke verkeersmaatregelen Van Geenstraat HABO Huisaansluiting
Tijdelijke verkeersmaatregelen Van Geenstraat Lindeloof eerste fase
Tijdelijke verkeersmaatregelen Van Geenstraat HABO + Nuts

De fasering van het werk en onze informatiebrief kunt u raadplegen.

Algemeen
Het project "woonrijp maken Energiekwartier" omvat de volgende werkzaamheden:
• rioleringswerkzaamheden in de Zamenhofstraat en de Loosduinseweg.
• (her)bestrating van de: Zamenhofstraat, Van Geenstraat, Loosduinseweg, Dreves Uiterdijkstraat.

Met dit project zorgen we dat de waterhuishouding in het Energiekwartier optimaal is en dat de bestrating na oplevering comfortabel te gebruiken is.
Algemene informatiebrief Energiekwartier

Geïnteresseerd in de voortgang van de werkzaamheden? Blijf dan deze webpagina volgen. Wekelijks geven wij een update over de voortgang van onze werkzaamheden