Herinrichting Dorpsplein Rockanje

Op deze projectpagina willen wij u als gebruiker van het projectgebied of daar buiten, graag informeren over de bouwactiviteiten. Wij willen u informeren over de voortgang en communicatiemiddelen. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om eventuele klachten, opmerkingen en suggesties via deze projectpagina te melden.

Voortgang op het project:

De medewerkers op het project vertellen u graag over de voortgang van de werkzaamheden zijn. Hoe doen wij dat? Van alle verhalen en foto's houden wij een projectblog bij. Klik hier om naar de projectblog te gaan.

Communicatie over het project:

Voor, tijdens en na onze werkzaamheden hebben we door middel van verschillende vormen contact met de omgeving. Door u als gebruiker goed te informeren komt u niet voor verrassingen te staan. U weet wat wij gaan doen en wat wij van de omgeving verwachten. Alle verspreide communicatie middelen zijn op deze link terug te vinden.

Dagelijks is onze uitvoerder op het project aanwezig waarbij u terecht kan voor vragen, klachten en suggesties. Op woensdagmiddag tussen 14:00 en 15:00 is hij zeker aanwezig (projectspreekuur). Hij beantwoordt zo ver hij kan onmiddelijk de gestelde vraag. Bij terugkoppeling met de opdrachtgever geschiedt dat binnen 1 week. Mocht u buiten de projecturen dringende vragen, klachten of suggesties hebben vul dan onderstaande contactformulier in.

Naam:*
Straatnaam + huisnummer:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:
Type reactie:*
Notitieveld:*
Tik de tekst in:* Captcha

 

 
 

Laatste nieuws

 
 

Straatmakers gezocht!
20-11-2017